DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Hacıeyüplü Ortaokulu

Nis

Her yıl ortaokul kademesinde düzenlenen voleybol turnuvası başladı. Kim mi kazandı? Elbette dostluk.

Nis

Erasmus+ Okul Eğitimi Programı kapsamında hazırladığımız '' On the way In my own way'' KA-122 (SCH) projemizin son ayağı Helsinki. Sosyal Duygusal Öğrenme konulu Finlandiya'da açılan kursa aktif olarak katıldık.

Nis

Erasmus maceramız Yunanistan ile devam etti. 8 öğrenci ve 2 refakatçi öğretmenimiz ile hareketliliğimizi tamamladık. Çok anı biriktirdik. Öğrencilerimiz kültürler arası iletişim, yabancı dil, çevre duyarlılığı, Avrupa vatandaşlığı konularında farkındalık geliştirdi. Bizleri ağırlayan Yunanistan'da ki okulumuz Epaggelmatiko Likeio Katerini'ye sonsuz sevgilerimizi sunuyoruz.

Nis

Bizim gibi şanslı bir ulusun Kahramanı Atatürk’ün kurduğu Meclis ilelebet yaşasın.

23 Nisan kutlu olsun