DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Hacıeyüplü Ortaokulu

Mrt

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜNDE BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK UZERE TÜM ŞEHITLERİMİZİ SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ. ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!

Mrt

"On the Way in my own Way" projemizin ilk hareketliliği İspanya. Dominiques Barcelona örnek bir okul. Kendileri, projemize büyük katkı sağladı. Her günü verimli geçen bir ziyaretti. Mrs.Mamen'e nezaketi, misafirperverliği her sorumuza verdiği içten cevapları için çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

İlimizde düzenlenen Akıl oyunları turnuvasına katıldık. Öğrencilerimiz son ana kadar mücadeleyi elden bırakmadı. Öğrencilerimize rehberlik eden öğretmenlerimizi ve medeni cesaretlerinden ötürü öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Milletimizin bağımsızlık aşkının, imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın, azim ve fedakârlıkla verdiği kurtuluş mücadelesinin  sembolü Milli Marşımızı En Güzel okuma yarışmamızı yaptık. Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Yarışmamızda birinci olan  öğrencimize  ilçe yarışmasında başarılar dileriz.

Ara

"Spelling Bee" yarışmamız tüm heyecanı ve coşkusuyla gerçekleşti. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi medeni cesaretlerinden ötürü tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz.